ادامه سخنرانی های هفتگی اخلاق، توسط امام جمعه معزز دامغان، با حضور همکاران شبکه بهداشت و درمان دامغان در سالن اجتماعات این شبکه

ادامه سخنرانی های هفتگی اخلاق، توسط امام جمعه معزز دامغان، با حضور همکاران شبکه بهداشت و درمان دامغان در سالن اجتماعات این شبکه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دامغان،حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمیان امام جمعه معزز دامغان، در سخنرانی این هفته خود در شبکه بهداشت و درمان دامغان با بیان اینکه؛ امام محمد باقر علیه السلام در هفتم ذی الحجه سال 114 و به دستور هشام بن عبدالملک، مسموم شده و به شهادت رسید. افزود امام باقر (ع) این چنین به شهادت رسید و به ملاقات الهی شتافت و در بقیع، کنار مرقد پدر بزرگوارش امام سجاد (ع) و عموی پدرش حسن بن علی (ع) مدفون گشت. وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک آسمان ولایت حضرت امام محمد باقر (( علیه السلام ))، به تمامی ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت، مبحث اخلاق را پیرامون احترام به والدین و کمک و قدردانی از زحمات پدر و مادر عنوان کردند. نیکی و خدمت به والدین باید بدون هیچ واسطه ای و توسط فرزندان انجام شود. کمک به والدین و خدمت به آنها سعادت دنیوی و اخروی را به دنبال دارد.
ایشان در ادامه درخصوص کمک و همکاری به هم نوعان و توجه به محرومان صحبت و تاکید نمودند ما باید پیرو واقعی سیره ی پیامبر (ص) و اهل بیت علیه السلام باشیم. مسلمان و مومن بودن را در گفتار و رفتار جامه‌ ی عمل بپوشانیم.
 
  • کد خبر : 38584
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *