سی و هفتمین جلسه هماهنگی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس و کمیته اجرایی واکسیناسیون کووید 19 (گام ششم طرح شهید سلیمانی) در شبکه بهداشت و درمان دامغان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دامغان؛ سی و هفتمین جلسه هماهنگی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس و کمیته اجرایی واکسیناسیون کووید 19 در قالب گام ششم طرح شهید سلیمانی، در تاریخ هجدهم دی ماه1400 با حضور دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان، دکتر خرسندی معاون امور بهداشتی و تعدادی از مسئولین واحدهای ستادی مرتبط، در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان برگزار شد.
در ابتدا دکتر پورمحمدی، در خصوص اهمیت اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی صحبت نمود و خواستار مطالعه ی دقیق دستورالعمل مربوطه توسط همکاران مرتبط ستادی و محیطی شد.
وی همچنین بر ارتقاء شاخص های پوشش واکسیناسیون کرونا و افزایش پوشش نوبت های اول، دوم و سوم تأکید نمود.
در ادامه دکتر خرسندی معاون امور بهداشتی شبکه، در خصوص طرح شهید سلیمانی و لزوم فعال نمودن کمیته های آن صحبت نمود و خواستار پیگیری جدی تمامی واحد های ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت جهت اجرای این طرح شد.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر حاضرین در جلسه، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.