کارگروه تخصصی سالک شهرستان دامغان در محل دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

کارگروه تخصصی سالک شهرستان دامغان در محل دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

 کارگروه تخصصی سالک شهرستان دامغان

وی افزود با توجه به پیچیدگی های برنامه مبارزه با بیماری سالک، چنانچه انسجام و همکاری مناسبی از سوی تمامی عوامل مذکور وجود داشته باشد، می توان انتظار داشت که تعداد موارد بیماری به طور قابل ملاحظه ای کاهش داشته باشد. مبارزه با جوندگان یکی از راههای کنترل و پیشگیری این بیماری می باشد که در روستاها توسط دهیاری و در شهر توسط شهرداری ها انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان؛ اولین کارگروه تخصصی سالک شهرستان دامغان در سال 1399 با حضور اعضاء در محل دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان برگزار شد.

در این جلسه دکتر پور محمدی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، ضمن اشاره به ابعاد مختلف بیماری سالک خاطر نشان کرد، پیگیری طرح مبارزه با مخزن و ناقل سالک باید در اولویت های این شبکه قرار گرفته و دستگاه های مربوطه به وظایف ذاتی خود عمل نمایند.

در ادامه محمدی، معاون بهداشتی شبکه، ضمن تاکید بر بحث آموزش و لزوم ارائه آموزش به صورت حضوری و خانه به خانه در روستاهای آلوده به سالک عنوان کرد بایگانی و ذخیره مستندات اقدامات و فعالیت های انجام شده ضروری می باشد.

وی افزود با توجه به پیچیدگی های برنامه مبارزه با بیماری سالک، چنانچه انسجام و همکاری مناسبی از سوی تمامی عوامل مذکور وجود داشته باشد، می توان انتظار داشت که تعداد موارد بیماری به طور قابل ملاحظه ای کاهش داشته باشد. هر چند که با توجه به وجود انگل در جوندگان و ناقلین در منطقه انتظار ریشه کنی و پاک شدن از انگل بعید به نظر می رسد.

گفتنی است سالک جز بیماریهای بومی دامغان می باشد. سالک شایع در این شهر از نوع روستایی یا مرطوب می باشد. مبارزه با جوندگان یکی از راههای کنترل و پیشگیری این بیماری می باشد که در روستاها توسط دهیاری و در شهر توسط شهرداری ها انجام می شود.

 

  • کد خبر : 25562
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
رضا صالحی مهر
خبرنگار

رضا صالحی مهر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *